Digitala Bilaffären

Den Digitala Bilaffären

 

En extra säljare vid varje bil! En informativ video om bilens alla egenskaper och bilder på detaljer det säljer - Världens minsta bilsäljare tar ingen fikapaus eller semester.

Världens minsta bilsäljare!

Hur många gånger har man inte kommit in i bilhall där alla säljare är upptagna på sina rum med kunder. Man väntar och väntar - passar på att gå runt bland bilarna och enda informationen om bilarna är ett tråkigt A4-papper som i bästa fall hamnat vid rätt bil.

 

Tänk om varje bil hade ett litet info-ställ med en display som visar läckra bilder och en video som på ett informativt sätt visar bilens alla egenskaper. Valet av bil skulle bli så mycket enklare. Du får all information av en liten kunnig säljare som är fantastiskt bra påläst.

 

All information uppdateras enkelt från vilken dator som helst. Text, bild, video och musik kan valfritt blandas. Vill du inte ha ljud till videon så stänger du av den centralt.

Digitala Kaffehörnan

De flesta bilaffärer har nån form av plats där man kan fika och vänta på tex att bilen ska bli klar.

Oftast är fikahörnan utrustad med en TV där kommersiella TV-kanaler visar reklam för konkurrenternas bilar. Inte bra!

I den Digitala Kaffehörnan har vi en 42" Display som visar intressant och intresseväckande information om det egna märket varvat med reklam - för det egna märket naturligtvis.

Begagnade bilar / Nya kunder!

Tänk när du som kund kommer och ska hämta din nya bil och på en stor display direkt när du kommer in så står det ditt namn och bild på din nya älskling - bilen alltså!

Du känner dig som VIP direkt och bestämmer på stpende fot att din nästa bil ska du också handla här.

Förutom det så kan kampanjer och andra erbjudanden visas.

På en annan display så visas alla begagnade bilar i lager inkl priser och lite kort om prestanda.

Allt uppdateras från vilken dator som helst och flera displayer kan grupperas och visa samma sak. Alla bilder, video etc byggs upp på samma sätt som i Spotify med spellistor och man kan ha olika spellistor vid olka tidpunkter. Bra för helgerbjudande eller när pensionärerna är på besök.

Digital Service Info

Har man väl fått kunden att komma in i servicebutiken så måste man passa på tillfället att visa honom alla erbjudanden. Det görs enklast genom en vertikal stor display som hänger på väggen vid servicedisken. Köp fyra vinterhjul och betala för tre! Extra pris på service denna månad! Glöm inte att kolla batteriet till vintern!

Budskapen kan vara många och effektiva på en liten yta. Rörliga bilder ökar attraktionskraften och därmed också köplusten!

 

Copyright © All Rights Reserved Miracle Display AB 2014