Digital Information

Digitala Runstenen

Redan på Vikingatiden insåg man värdet av att information var viktigt.

Tekniken man använde, Informationstekniken, var en huggmejsel och en lagom stor sten. Många stenar finns fortfarande kvar och informationen blev bestående fastän budskapet kanske var lite futtigt i dagens mått mätt.

 

Med den Digitala Runstenen så finns det obegränsat med möjlighet till budskap. Text, bild och video samt ett attraherande yttre slår den traditionella stenen med hästlängder.

Uppkoppling via wifi till internet och budskapet kan ändras hur enkelt som helst genom några knapptryck.Vi kan dock inte garantera att den står kvar om 1000 år.

 

Den Digitala Runstenen är bara ett exempel på hur man kan utforma ett informationscenter. Du kanske har egna idéer? Kom med förslag så tar vi fram en prototyp.

 

Den Digitala Runstenen eller liknande produkter passar alldeles utmärkt som en liten turistbyrå, informationskanal för kommuner, kyrkans verksamhet mm.

 

Digitala Dispensern

Vem har inte haft behovet av att rengöra händerna innan man äter hamburgaren eller stoppar i sig den smaskiga kanelbullen. För att inte tala om när man är på apoteket eller på gymmet. Risken för smittospridning minskar i takt med hur bra vi är på att sprita händerrna.

Den Digitala Dispensern råder bot på detta. Den består av en automatiskt dispenser så att du beröringsfritt kan sprita dina händer med gel eller skum.

Den har också en display på 10" eller 19" som via wifi kopplas till internet.

Den Digitala Dispensern ställs med fördel vid ingången till restaurangen där dagens matsedel kan visas på displayen. På Apoteket står den vid ingången och visar olika erbjudanden eller bra information. På Gymmet visas video på olika pass eller produktreklam. Möjligheterna är oändliga.

Flera 100 Digitala Dispensers kan uppdateras via internet med ett knapptryck.

 

 

 

Digitala Menyer

Det blir allt vanligare med Digitala Menyer på caféer, restauranger och hamburgerkedjor. Allt blir så enkelt när menyen ändras automatiskt vid lunchen eller under veckans dagar. Läckra bilder attraherar smaklökarna mer än vad vi tror. Veckans matsedel kan göras klart långt i förväg och sen kan man lugnt sätta sig ner och invänta gästerna.

Miracle Display tar minimalt med plats och kräver ingen kabeldragning. Finns det bara ett eluttag i närheten så är allt klart för visning. Istället för andra lösningar med en dator kopplad till displayen så finns allt inbyggt i vår lösning. Den har wifi (trådlöst nätverk) och uupdaterineg sker från valfri dator eller smartphone som är kopplad till internet. Allt bygger på en sk molnetlösning för maximal flexibilitet. Man kan enkelt sätta ut displayen på uteserveringen förutsatt att man skyddar den mot regn.

Visa bild, text . musik och video - inga problem.

Digitala Fikarummet

Fikarummet är överlägset bäst när det gäller att få och ge information. Där kan man diskutera olika händelser och höra andras synpunkter. Tänk om företagsledningen kunde vara med på alla fikastunder och ges möjlighet att delge en massa information! Nu finns lösningen

En display som sitter på väggen och är uppkopplad via wifi till internet. Enkel att sätta upp och endast 220V behövs.

Ta din Powerpoint presentation och visa senaste försäljningsrapporten eller månadens ekonomi. Visa målen för nästa period och ge lite feedback på vad vi åstadkommit. Visa nya produkter eller tjänster. VD´s tankar om framtiden....och passa på att tacka Hilma fnär hon går i pension.

Möjligheterna är oändliga......passa även på att vara närvarande när korridorsnacket går! Sätt upp några i displayer i korridorerna också!

Copyright © All Rights Reserved Miracle Display AB 2014