Digitala Affären

Digitala Produktställ

Tänk om man hade en extra säljare vid varje produkt som verkligen kunde berätta om produktens fantastiska egenskaper och varför kunden just skulle välja den produkten. Kostnaderna sätter tyvärr stopp för den lösningen men nu finns en annan lösning! Det Digitala Produktstället - varje produktställ har en inbyggd display som via wifi (trådlöst nätverk) är uppkopplad till internet. Med en "molnet" baserad programvara så kan 100-tals displayer uppdateras med bilder,video, text och musik med några få knapptryck från din dator eller smartphone.

En revolution inom försäljning - nu kan nyheter snabbt komma ut på marknaden, extra helgpriser sättas utan dyra kostnader , produktens egenskaper visas låsom på TV4

reklamen men nu vid produkten. Det är ju där , vid produkten, som köpbeslutet tas!

Det Digitala Produktstället specialttillverkas - i Sverige - för just din produkt.

 

 

Digitala Glasögonställ

De flesta som kommer in i en glasögonaffär har nån form av synproblem. Ska man prova nya glasögon så måste man antingen sätta i linser - om man har några - eller också prova utan att egentligen veta hur man ser ut.

Tänk om man kunde titta på lite bilder på snygga modeller som bär glasögon och sen be att få prova. Då har man ju en referens hur man kommer att se ut.

Med det Digitala glasögonstället så visas modeller som bär glasögonen som finns på respektive ställ. Attraherande? Absolut - använder man sen samma bilder som i reklamen så tyder allt på att försäljningen ökar och kunderna blir nöjdare.

Alla bilder som visas kan enkelt uppdateras via wifi och stället behöver endast 220V. Inga andra kabeldragningar.

Nya produkter kommer snabbt ut på marknaden och extrapriser kan enkelt läggas upp. All information uppdateras enkelt via en molnet-baserad server.

Hundratals displayer kan uppdateras genom några få knapptryck från din dator.

 

 

 

 

 

Digitala Infoställ

Placeras med fördel vid ingången till butiken. Den möter dig med budskap om extrapriser, nyheter, eller erbjudanden som kunden inte kan motstå! Den får dig att ta steget in i butiken och lockar dig att köpa just den butikens produkter. Tillräckligt kaxig och uppseendeväckande för att budskapet ska gå fram!

Liksom alla andra ställ är den enkel att uppdatera via wifi och en molnetbaserad server. Du kan alltså lägga upp nya bilder, video,text och musik från vilken internet uppkopplad dator som helst.

 

 

Digitala Affären

Med Digitala Produktställ så fär du flera säljare i butiken! Vi har Digitala Produktställ för en mängd olika produkter - kyddor, kläder, skor, drycker, knivar, glasögon, handskar, mm

 

Med det Digitala Infostället så får du fler kunder i butiken! En riktig gatupratare!

 

Med större displayer utspridda i lokalen som tex vid kassan så kan ännu fler nyheter och extrapriser på just den varan visas. Där kan också videofilmer visas för ännu bättre köplust.

Allt kan enkelt styras och uppdateras från vilken dator som helst. Såsom i Spotify så lägger man upp spellistor och grupperar olika displayer så att samma eller olika information kan visas på displayerna.

Beroende på dag och tidpunkt så kan spellistorna innehålla information för olika kundgrupper. Reklam kan specialdesignas för tex pensionärer , barnfamiljer eller de som kommer in affären efter 18:00.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved Miracle Display AB 2014